Gå direkt till innehåll (Tryck på Enter)

Vaccinationsbevis

Från 1 december ska besökare över 18 år visa upp vaccinationsbevis, legitimation och evenemangsbiljett vid insläpp.

  • Plats: Studio Acusticum, Black Box
  • Datum: 2022-04-23
  • Tid: 14:00

Barnlördag – Miramos

I Miramos får du möta fyra fantasifulla varelser som är på tillfälligt besök här på vår blågröna planet. Nyfiket och undrande utforskar de världen. Men vart kommer de ifrån och vad gör de egentligen här?
 

Miramos är en magisk och lekfull resa utanför tiden, bland färger, former och fantasier. Om att våga närma sig och till slut kanske bli vän med någon som inte ser ut som du gör.
 

Med inspiration från konstnären Joan Mirós bildspråk har norska koreografen Torgunn Wold och spanska dramaturgen Paulo Serantes skapat en lekfull och ordlös föreställning i mötet mellan dans, teater och musik.
 

Miramos riktar sig till barn från 4-8 år och familj. I föreställningen medverkar Spinns dansare Felicia Sparrström och Hannah Karlsson samt gästdansarna Annika Vestel och Britta Kangas. Musiken till föreställningen utgörs av klassisk musik av tonsättare som Gabriel Fauré, Claude Debussy och Camille Saint-Saëns.
 

Barnlördag är en samproduktion mellan Dans i Nord och Studio Acusticum. 
 

Pysselhörnan och konserthuscaféet öppnar 13:00. 
Kom och mys på Acusticum! 

Från 1 december ska besökare över 18 år visa upp vaccinationsbevis, legitimation och evenemangsbiljett vid insläpp. Läs mer här.