Gå direkt till innehåll (Tryck på Enter)

  • Plats: Studio Acusticum, Stora salen
  • Datum: 2023-03-17
  • Tid: 20:00

Den overkliga sanningen om Bob Hund

Bob Hund tar tragikomisk föreställning på stor turné som inleds med fyra kvällar på Södra Teatern i Stockholm och avslutas i Piteå 17 mars 2023. Upplev med egna ögon hur Bob Hunds medlemmar utmanar varandra gällande när, var och hur bandet bildades, gjorde sin första konsert och få reda på vem som egentligen stjäl all uppmärksamhet!?

 

Föreställningen DEN OVERKLIGA SANNINGEN OM BOB HUND har manus av Hanna Nygren, regi av Kajsa Giertz samt kläder och dekor av Helle Damgård. En prototyp av föreställningen, med ett antal nyskrivna texter och melodier, sattes upp på Helsingborgs Stadsteater.

 

Nu tas föreställningen ut på Sverigeturné som inleds med en svit föreställningar på Södra Teatern i Stockholm. Fyra kvällar som infaller under bandets klassiska Helgen v. 48. – Vi testar våra överreaktionsförmågor inför publik. Om vi råkar börja gräla kan vi dessutom ta betalt för eländet, i stället för att på demokratiskt vis tjafsa varandra hålögda i replokalen oavlönade. Sanningen är overkligare än någonsin, säger Bob Hunds Thomas Öberg.