Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny
Studio Acusticum, Stora salen 3 februari 2023 kl 19:00
Completed

Al Pitcher – My happy place

Al Pitchers senaste humorföreställning My Happy Place har nu avverkat två turnesvängar sedan premiären i april 2022. Utsålda hus, tre kvällar i rad på Annexet i Stockholm och kikar man på antalet sålda biljetter är det tydligt att det är många svenskar som anser sig behöva ett Happy Place med allt som händer i världen.
 

Med start i januari 2023 påbörjar så Al sin sista sväng med My Happy Place – och nu åker han från Norrland till New York via Boden till London osv. 
I have searched quite some time for my own Happy Place but have actually finally realised that for me, it’s on stage. If not before, the pandemic really taught me that, säger Al.
Och han är inte ensam, han får mängder av meddelanden på sociala medier efter showerna där människor hör av sig med meddelanden som Tack! Jag behövde verkligen den där andningspausen! och Jag har inte skrattat så mycket på flera år! Tack för det!
 För det är det som Al vill leverera med My Happy Place: 90 minuter av skratt och underhållning i ett rasande tempo, där ingen kväll är den andra lik och där den turbulenta omvärlden får vänta utanför.

 
Pressröster om My Happy Place:
Göteborgs-Posten
Det är 90 minuter träffande, finurlig och varm humor som inte en enda gång under kvällen slutar vara rolig
 
Helsingborgs Dagblad/Sydsvenskan 
Ute i världen händer fortfarande hemska saker. Men här och nu är vi på en väldigt glad plats