Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Våra lokaler

Våra lokaler

Stora Salen

Gå uppför trappan, kliv in i den kombinerade konsert- och inspelningsmiljön och låt dig omslutas av ljud och vibrationer. Här kan du uppleva akustik i världsklass. I fonden ser du Orgel Acusticum och ovanför dig hänger det höj- och sänkbara innertaket som ger musiken det bästa av förutsättningar.

 

Black Box

Välkommen in i mörkret – den svarta lådan. I detta robusta, häftiga och koncentrerade upplevelserum kan vad som helst hända och känslan av att stänga ute omvärlden blir påtaglig. Här trivs konferens, dans, utställning, rockkonsert, filminspelningar och mycket annat.

 

White Box

Mörker och ljus är motpoler i kontrasternas län – Norrbotten. Här på konserthuset skapar vår White Box en alldeles särskild atmosfär som på djupet påverkar såväl artister som publik.

 

Outside the Box

I konserthusets foajé kan du mötas av säregna föreställningar, konstljudinstallationer eller varför inte ett sensoriskt testlabb. Men här kan du också bara landa, insupa atmosfär eller ta en kopp kaffe tillsammans med ditt sällskap innan konserten.

 

Restaurangscenen

Scenen i restaurang 2 KÖK passar bäst när musik och mat ska bli en helhetsupplevelse. Här ryms 320 sittande publik i två våningar.