Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny
ACUSTICUM B2B

Välkommen till ett av norra Europas modernaste och mest välutrustade konserthus. Inspirationen väcks till liv redan i vår vackra foajé som är särskilt lämplig för mingel. Oavsett arrangemang erbjuder vi akustik i världsklass, inspirerande och anpassade lokaler, toppteknik och uppmärksam service.

LOKALER, UTRUSTNING, BEMANNING OCH MAT

När lokalerna ritades lämnades inget åt slumpen, här är detaljerna på plats. Samtliga konferenslokaler har öppet WiFi och är utrustade med projektor och whiteboard som standard. Hörslinga i vissa lokaler. Restaurangen har kapacitet för upp till 250 gäster. Prata med oss om du har särskilda önskemål.

SPECIALKOMPONERA DIN KONFERENS

Boka en orgelkonsert, guidad orgeltur eller musikunderhållning till fika och lunch. Möjlighet finns att boka till en annorlunda middag i Stora Salen framför orgeln med specialkomponerad meny. Var med och skapa ditt Acusticum Moment.

STUDIO ACUSTICUM

Allt för mötets behov med plats för 410 personer. Justerbar scen mellan 40-180 kvm och höj och sänkbart tak för bästa möjliga akustik. Här står Europas största orgel med möjlighet att förgylla konferensen med en kortare orgelkonsert. Biosittning.

BLACK BOX

Som namnet antyder – en ”svart låda” med möjlighet att skapa magisk stämning.  Var med och bestäm hur den ska utsmyckas och vilken känsla som ska förmedlas.Här ryms 156 personer med möjlighet till 50 extra sittplatser vid biosittning, vid cafésittning max 100 personer.

ORKESTERRUMMET

Perfekt för den mindre konferensen med plats för 40 personer. Lokalen passar för både konserter och konferenser. Biosittning för 40 personer eller cafésittning för 30 personer.