Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny
Live på Acusticum Play 2 februari 2023 kl 19:30

Carl Stanley – Akta huet

CARL STANLEY – AKTA HUET

Carl Stanleys bejublade standupturné Akta Huet åker ett extra varv i Sverige våren 2023. Efter två säsonger av utsålda föreställningar runt om i landet görs nu de sista extraföreställningarna, utöver det tas turnén till djupaste Norrland och dessutom till Finland och Norge för första gången. 
– Det känns otroligt roligt att så många städer vill att vi kommer tillbaka och så tycker jag det ska bli coolt att göra Kiruna, Kalix och Haparanda. Jag har aldrig tagit en turné så högt i landet någonsin och jag älskar att komma till nya städer. Nu känns det verkligen som en riktig Sverigeturné, säger Carl Stanley. 
Akta Huet är Carl Stanleys tredje soloföreställning efter de utsålda succéerna Ärligt Talat (2017) och Född 1996 (2019). Nu är det dags att återigen besöka så många svenska teatrar och konserthus han bara hinner. Föreställningen är en standupföreställning, den kan och kommer att ändras under resans gång men i nuläget handlar den bland annat om hundar, inspiration, krångel, depression, lumpen och Carls pinsammaste stund. Carl pratar om det som hänt sedan sist, vad som känts, upplevts och saknats. Frispråkig och varm humor när den är som bäst. Allt flyter och kan ändras men det går enkelt att beskriva som: En rolig jävla kväll!
 

AKTA HUET hade premiär på Lunds stadsteater 26 feb 2022
Support: John Gillberg
Föreställningens längd ca 85 minuter inkl support. Ingen paus
Hemsida: carlstanley
#aktahuet

Turnéproducent: Cecilia Stenborg, CS Nöje  
 

Rekommenderade konserter

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.