Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny
Studio Acusticum, Stora salen 27 februari 2023 kl 19:00
Completed

Daniel Verstappen, piano

Den internationellt kända belgiske pianisten och kompositören Daniel Verstappen kommer i slutet av februari till Sverige, med sin Reconnection-turné, med konserter i Stockholm, Norrköping och Piteå. Vi är glada att vi kan välkomna Maestro Verstappen till Studio Acusticum måndagen den 27 februari, där han kommer att ta med en unik konsert som kombinerar klassiska mästerverk, egna kompositioner och improvisation.  

Utbildad till klassisk pianist har Daniel Verstappen skapat sin egen moderna musikstil genom att kombinera pianot med elektronik, orkestermusik och även med sång. Ett äktenskap mellan den klassiska och den moderna världen. Han har uppträtt över hela världen med kända musiker, inklusive Andrea Bocelli, Anastacia, John Miles, Gloria Estefan, Zucchero, Simple Minds, Chaka Khan, Joe Jackson,…  

I början av 2022 uppträdde Daniel Verstappen på världsutställningen i Dubai i närvaro av kungen och drottningen av Belgien. På grund av musikens dynamiska inverkan och hans sätt att uppträda når Daniel Verstappen en stor publik från ung till gammal. Och det är också Daniels uppdrag, att koppla samman generationer, att koppla samman klassiskt med modern musik. Reconnection Tour går genom många städer i Europa och utanför, som Australien, Japan och den berömda Carnegie Hall i New York.