Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny
Studio Acusticum, Black box 9 mars 2024 kl 20:00
Completed

Kerstin Ljungström – BlackBox Lounge

Kerstin Ljungström kommer till Studio Acusticum! 
 
9 mars kommer hon till Piteå och det är verkligen ingen överdrift att säga att det här är något ni inte bör missa. En ny stjärna har tänts på den svenska musikhimlen. 
 
Efter debutalbumet som släpptes i okt 2023 har Kerstin Ljungström på kort tid bevisat att hon har en självklar plats på den svenska musikscenen. 
 
Med ett lysande scenuttryck, starka melodier och medryckande texter har hon en förmåga att nå ut till samtliga i publiken. De tighta produktionerna som Kerstin producerat samt sättet det väloljade bandet kompar Kerstin på skapar en ösig symbios som bara kan upplevas live. 
 
Efter ett flertal i både hyllade live-framträdanden Stockholm och Oslo är Kerstin och hennes band redo att i mars 2024 ta sig an det svenska folket på riktigt genom en turné runtom i landet. 
 
Mångfacetterade 27-åriga artisten, låtskrivaren och producenten Kerstin Ljungström är ett välbekant namn bakom musikbranschens kulisser. Hon har skrivit och proddat musik till flera av våra största svenska stjärnor som Agnes, Daniela Rathana, Daniel Adams Ray, Shy Martin, Ellen Krauss mfl. År 2020 nominerades hon till Årets Rookie Producent/Låtskrivare på Denniz Pop Awards, 2022 vann hon en Grammis i kategorin Årets Kompositör och i början av 2023 blev hon utsedd till Framtidens artist i P3 och syntes även på Spotify EQUALs Time Square-billboard. 
 
Hösten 2023 släppte Kerstin debutalbumet Till Dig med singlarna VA?! och Du & Jag som roterats flitigt på radio.
 
Baren öppnar 19.00 och konserten börjar 20.00
Åldersgräns 18 år.