Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny
Studio Acusticum, Stora salen 29 april 2023 kl 19:00
Completed

Ryan Molloy och Frankie and the Dreamers , Dansa Publiken med Roxy

Ryan Molloy och Frankie and the Dreamers – Gör er redo för att uppleva hit, efter hit, efter hit! För första gången i Sverige presenteras Olivier Award-pristagaren, West End- och Broadway-stjärnan Ryan Molloy!  

Dubbelpristagare för bästa musikal. Den längsta spelperioden av samma huvudroll i West End genom tiderna. Över 5000 spelade föreställningar. Originalrollen som Frankie Valli i musikalen Jersey Boys i London.  

Showen kommer till Dans i Nord och Studio Acusticum i Piteå den 29 april 2023 och är en del av årets Dansens Dag-firande.  

Ryan Molloy har kritikerrosats för sitt porträtt av Frankie Valli i succémusikalen Jersey Boys i London West End. Han har nominerats för bästa skådespelare och vunnit publikens pris för bästa skådespelare i musikal.  

Ryan Molloy är även en framgångsrik låtskrivare och har spelat in ett flertalet skivor i samarbete med producenten Andy Wright. Han har arbetat med artister som Sting, Frankie Goes to Hollywood, Barbra Streisand med flera.  

Ryans framträdanden kännetecknas av en enorm energi och dansglädje, som smittar av sig på publiken.  

Tillsammans med The New dream Orchestra får publiken  under akt 1 uppleva showen Ryan Molloy och  Frankie and The Dreamers .  

I AKT 2  bjuds publiken upp till dans av Roxy Storband i programpunkten DANSA PUBLIKEN!   

Roxy storbands repertoar är en blandad kompott av gamla och nya låter i såväl originalarrangemang som nyskrivet. Det som gäller är att det skall svänga bra och vara dansvänligt.  

Bandet har genom åren gästats av flera av musiksveriges storheter såsom Roger Pontare, Svante Thuresson, Meta Roos, Claes Jansson, Wille Craaford och sist men inte minst pitesonen Bo Kasper Sundström.  

Ryan Molloy presenterar Frankie and the Dreamers i samarbete med Roxy storband, Dans i Nord och Studio Acusticum i Piteå..  

Foton: John Millard och Ann-Kristine Norman  

Med reservation för eventuella ändringar  

Mer information om Dansens dag-firandet finns på vår hemsida Dans I Nord  

Varmt välkomna!